Vodje programov
Prof. Jani GrilDiplomiral je leta 1996 na Fakulteti za šport v Ljubljani, z diplomsko nalogo Stres v alpskem smučanju. Trenutno dela magisterij na Fakulteti za šport in je redni profesor na Biotehnični fakulteti v Ljubljani. Dolgoletni kondicijski trener na Smučarski zvezi Slovenije in inštruktor fitnesa.
  
Blaž Bertoncelj

Ustanovitelj centra DEVI, v Sloveniji eden izmed najbolj iskanih učiteljev joge. Je avtor knjige Joga – transformacija telesa in uma. Ima več kot 15 letne izkušnje z jogo, v zadnjih sedmih letih pa je končal tri vrste učiteljskih programov joge v Indiji, ZDA in Italiji.

  
Tone AnčnikJe vodilni slovenski predavatelj in inštruktor Thi Chi-ja, ter priznan inštruktor in trener karateja, deluje kot predavatelj in je avtor številnih knjig in člankov s področja Thi Chi Chuan-a. Sodeloval je tudi kot trener pri treningu vrhunskih slovenskih športnikov in je član številnih strokovnih zvez.
  

mag. Tadeja Trojar Jan,

univ. dipl. psih.

Članica Društva psihologov Slovenije in ameriške zvzez za usposabljanje in razvoj (American Society for Training and Development). Ukvarja se ocenami potenciala zaposlenih ter z vodenjem seminarjev in delavnic na temo: Situacijsko vodenje, timsko delo, teambuilding programi, motivacija, spoprijemanje s stresom, …
Leta 2007 je zaključila mednarodni izobraževalni program in pridobila naziv NLP Poslovni mojster praktik, pred tem pa je v letu 2006 končala program NLP Poslovni praktik.

Usposabljala se je tudi na področju situacijskega vodenja (Center for Leadership Studies, Ecsondido, CA) in Emocionalne inteligentnosti. Usposobljena je za delo na področju psihodiagnostike.

 

pixel
pixel

RAZNO

   

VIZITKA

 

NOVICE IN OBVESTILA


 

 

 Mednarodno leto gozdov

 

 

 

 

 

 

 

Koren Sports, Agencija za športne avanture in potovanja

Pot na Bistriško planino 10

4290 Tržič
Slovenija

 
T: +386 31 513 645

E: info@koren-sports.si

 

 

 

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.

 

 

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel