Naša agencija in smučarska šola se nahaja v hiši na smučišcu ob sedežnici Dolencev rut v Kranjski Gori. V naši smučarski šoli boste našli za vsakogar nekaj, tako ponujamo šolo alpskega smučanja po najnovejši carving metodi lahko se boste naučili snowboardanja, teka na smučeh, za najmlajše pa imamo pripravljen poseben program t.i. smučarskega vrtca Guba Buba.

 

Menimo pa, da zima ni samo smučanje, ampak še veliko več, zato smo v letošnjem letu obogatili našo zimsko ponudbo, tako ponujamo zimske pohode in ledno plezanje za začetnike, pohode s krpljami, turno smučanje in sankanje iz zasneženih gora.

 

Potrebno je omeniti, da je smučarska šola Koren postala največja in najsodobnejša smučarska šola v Kranjski Gori, saj z združitvijo s smučarsko šolo Intersport Bernik šteje kar 35 smučarskih učiteljev.

 

Naši vodniki vas bodo popeljali v skrite doline s čudovitimi zaledenimi slapovi, ki so primerni za ledno plezanje, na visoke vrhove ki so primerni za turno smučanje (eno ali večdnevni izleti) ali pa se bomo s krpljami podali v zasneženo divjino, a niso samo gore tiste, ki vas bodo očarale, tukaj je še čudoviti podzemni svet kraških jam. Križna Jama vas bo očarala s svojimi podzemnimi jezeri in skrivnostno izoblikovanimi stalagmiti 100 metrov pod površjem zemlje (šifra: cave rafting).

 

Prepustite se domišljiji in uživajte v avanturah z podjetjem KOREN SPORTS.

 

 

 

INFORMACIJE IN REZERVACIJE:

031 513 645 (Andraž) 

041 690 722 (Mojca)
ali z uporabo naše on-line forme s klikom tukaj

pixel
pixel

RAZNO

   

VIZITKA

 

NOVICE IN OBVESTILA


 

 

 Mednarodno leto gozdov

 

 

 

 

 

 

 

Koren Sports, Agencija za športne avanture in potovanja

Pot na Bistriško planino 10

4290 Tržič
Slovenija

 
T: +386 31 513 645

E: info@koren-sports.si

 

 

 

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.

 

 

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel